Kaksin verroin turvallisuutta..

Suomen Verkkomaksut

Turvakaksikko Oy on luotettava laadukkaiden turvajärjestelmien toimittaja.

Turvajärjestelmien avulla voidaan estää ja ennaltaehkäistä henkilö- ja omaisuusvahinkojen syntymistä.

Kiinteistöjen turvajärjestelmät ovat monipuolistuneet ja yhä yleistyneet. Turvajärjestelmiä on perinteisesti hankittu lähinnä yrityskäytössä oleviin liiketiloihin tai muihin suurempiin kohteisiin, koska ne ovat olleet suhteellisen mittavia investointeja.

Turvatekniikan hintojen lasku on tuonut laitteet kuitenkin jokaisen talouden saataville, siispä niiden suosio on kasvanut viime vuosina. Nykyisin myös kodit ja vapaa-ajan asunnot voidaan varustaa kustannustehokkaasti laadukkailla turvajärjestelmillä.

Toimitamme luotettavasti ja ammattitaidolla erilaiset hälytys- ja kameravalvontajärjestelmät. Yhteistyömme alan johtaviin laitetoimittajiin mahdollistaa asiakkaillemme aina yksilölliset sekä tarpeiden mukaiset ja parhaat ratkaisut.

Palvelumme kattavat kaiken turvateknisten ratkaisujen suunnittelusta aina laitteiden asennukseen ja huoltoon. Huolehdimme myös laitteiden käyttöön ohjaavasta koulutuksesta.

Vuokraamme myös laitteita tilapäiseen käyttöön esim. rakennustyömaat joissa tarpeet ovat vain määräaikaisia.

Tilaa ilmainen turvakartoitus sähköpostilla: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelin: 045-2768130 niin katsotaan tarpeenne
 yhdessä.